ATT LÄGGA BARN ÄR INTE LÄTT



Jag har en liten kissemiss som sitter och slickar mig på armen. Haha kanske inte så jättemysigt eftersom hon just har tvättat kompisen Mowgli på ett mindre mysigt ställe.
Anna är och försöker lägga Anton för andra gången. Han blir så uppe i varv när moster Lisa är på besök och vill absolut inte sova :P Sen är planen att färga Annas hår. Rött tror jag hon hade köpt. Det blir fint.
På bilden här under har vi min systerson Anton och min brorsdotter Freja.
Två små guldkorn.


BJUDEN PÅ LUNCH

Min fina syster ringde just och frågade om jag ville komma över och äta lunch med henne, Jesper och Anton. Gud va mysigt. Självklart vill jag det. Riset skulle va klart om 20 min så nu måste jag snabba mig. Hörs senare alla gobitar :)


SÖNDAG

Idag var det söndag och Magnus har redan gett sig iväg på äventyr, rättare sagt golf. Vad ska jag hitta på då? Diska? Berget har stått i några dagar så jag ser inte fram emot det. Dessutom är jag så jäkla bakis så balansen är inte på top. Känner för att läga mig och sova till fem.


MAIN COON

Magnus och jag har varit och tittat på Main Coon katter idag. Det var en tävling / utställning på Växhuset och kattokig som jag är så var vi tvungna att kika förbi. Mamma påminde mig om att jag inte fick komma hem med en extra familjemedlem, men självklart var en söt liten kattprinsessa till salu. Hon låg och sov i en sidensäng som om hon vore självaste pinsessan på ärten. Vi köpte henne inte men det kliade i fingrarna.  




SOFTISCH

Planen var ju att jag skulle åka och träna idag men det slutade med lunch på stan med Beben istället. Men vad gör väl det, jag kan ju träna imorgon istället. Eller rättare sagt jag ska träna imorgon istället. Kl 11.00 ska jag stå på golvet redo att svettas. Nu ska jag vila lite med min bok innan jag ger mig ut på hemligt uppdrag och sen väntar jobbet.

Dagens

Jeans: Gina Tricot   
Tröja: Levis

BRÖLLOP


Jag är bjuden på bröllop i USA den 21 november. Det är min underbart fina vän Janae som ska knyta ett livslång band till sin man i livet. Jag hoppas verkligen att jag kan komma iväg. Det skulle betyda så mycket att träffa sin extrafamilj och alla sina vänner därifrån igen. Håll tummarna för mig.




TJOLAHOPP

Idag har Lina och jag rätt ut ärende efter ärende på stan och lite överallt. Jag köpte blondspray till min utväxt. Det behöver fixas innan jag kräks över mitt hår. Köpte även nya lysen till cykeln eftersom det blir feta böter om man cyklar utan i mörker. Lina shoppade på sig både det ena och det andra trots att hon skulle leva sparsamt. Ibland är det bara så skönt att bryta mot sina lagar.


  


HAMNPLAN 5 TORSDAG 16 JUNI VISBY

Hittad den här bilden på sthlmfinest. Jag ser drogad, trött och hemsk ut, men är egentligen bara en full tjej med påsar under ögonen pga lånvarigt festande. Haha. Den natten blev jag BF's med alla festliga människor jag stötte på eftersom jag innan elva hade tappat bort alla mina vänner hemifrån. Oförglömlig natt därför delar jag bilden med er. Söta Johanna brevid mig.



LEOPARD

Kvällen ser ut att sluta med hemmagjord hamburgare och en bra bok i soffan. Känns skönt att ha hela kvällen framför sig. Helt själv dessutom. Magnus är på bio.

Dagens köp: Leopardtights. Supersköna. Supersnygga 



RENA RAMA RÅNET

Detta var dagens inköp


En till fyrkantig kruka till köket så nu har vi alltså två av den högra varianten.


Blus. Brödet och Fiskarna 17,50. Det var ett rån.


UNDANPLOCKAT

Ville bara visa vad jag har ägnat mig åt under morgonen. Snart kommer Mamma =) då ska vi åka till Brödet och fiskarna=)




PELLE PÅ KULTURAMA

Igår började min kära storebror på Sveriges största utblildningscenter inom estetiska utbildningar, Kulturama.
Jag är så stolt över honom och det känns skönt att veta att han är fast i Stockholm i alla fall ett år nu så han inte rymmer ut i världen som vanligt. 




                                           


SKULLE DU VÅGA ANVÄNDA DENNA TOA?


Utifrån ser den ut såhär



Och inifrån såhär. Du ser ut men andra ser inte in.

Jag skulle tycka det var extremt obehagligt.
Snyggt gjort.


SOV SÖTT

Som ni säkert märker händer det inte så mycket i mitt liv just nu. Kort och gott så jobbar jag och tränar lite då och då. Men snart så kommer en förändring, kanske bara en väldigt väldigt liten men ändå en förändring. Det behövs innan jag börjar klättra runt på vägarna. Annars är allt väldigt bra just nu. Jag bor med världens finaste pojke i världens mysigaste lägenhet, ja i alla fall om ni frågar mig ;) Sov sött




BEYONDPURRPURR

Jag har inte handlat kläder på över en månad tror jag. Jag har sparat som det så fint heter, men den 25 smäller det. Då ska jag lyxa med en lång shoppingdag. Det är bestämt!
Jag vill bara säga till Adam att ha du får använda namnet Beyondpurrpurr till din nya blogg. Superfint namn. Maguns tyckte också att de va en toppen ide ;) 

Adis tränar inte bara på gymet, utan även i soffan på förfesten

SÅ HÄR SÅG VÄRLDEN UT IDAG

Det är ju så mysigt att somna till regnets ljud för att sen vakna upp till solens strålar.
På schemat idag ligger jobb precis om igår. Sen skulle det va skönt att träna lite. Har levt på godis två dagar i rad nu. Igår såg vi Taken. Vill man se ngt läskigt så rekomenderar jag den.




FÖDELSEDAGSFIRANDE

Ikväll har vi firat den unga damen till vänster som har fyllt inte mindre än 20 år.
Av oss smultron fick hon en vit strandtunika som hon kan använda under höstens/ vinterns äventyr i Sydamerika


GOLFBANA MED VATTENRUTSCHBANOR

Jag och Mary körde som sagt  Power Yoga imorse. Haha, det märktes att det var ett tag sen jag körde yoga eftersom våran mycket trevliga ledare kom och rätta till mig lite då och då till ställningar där smärtan var olidlig. Träninksvärk imorgon. Efter passet somnade jag i den obäddade varma sängen här hemma. Drömde att jag hade smygit mig in i ett Fun House där allt var uppbygt som en golfbana, med vattenrutschbanor. Haha, jag hade grymt kul tills polisen kom, för då vaknade jag.



PIZZA...MMMM

Mitt M och jag sitter och äter jättegood hemlagad Pizza. På Magnus bit hittar vi mozarella, vitlöksalami och rödlök och på min mozarella och svamp, yamii!
Imorgon bitti kl 07.00 ska jag och Maria på Power Yoga. Väldigt seriöst. Jag vet att att jag kommer ångra detta beslut imorgon när klockan ringer kl 06.00 (när man börjar jobba 13.00) men efteråt kommer jag vara extremt nöjd.



JAG TRÅNAR EFTER DETTA PÅSLAKAN


Finns att höpa på H&M Home för 249kr. Duschhanduk finns i samma mönster för 149kr

NU ÄR SKOHYLLAN KLAR

Titta så fin den blev (den va träfärgad innan)! Nu är det bara spegeln som behöver målas också, men det kanske min snälla mamma ska fixa för hon kan sånt så bra =)


GOD MORGON GOBITAR

Jag och Maria har planer , men dom är hemliga än så länge, hihi.
Annars så har jag hunnit slänga i en tvätt pratat med Maria i nästan en timme och ätit god melon och druckit te.
Mitt M har namnsdag idag, så jag har nu utlovat pussar och krammar i MASSOR när vi ses ikväll :) ska förbereda med lager av läppbalsam hela dagen ;)


NÄR JAG HÖR DIN RÖST

Nu har jag varit på banken och suttit in pengarna jag fick tillbaka på skatten. Det känndes grymt bra att få lite klirr i kassan. Magnus slutade kl fem så vi möttes upp och åt middag på Gränden innan vi åkte hem. Jag fick en stor vegetarisk lasagnebit som jag inte helt orkade äta upp. Då är det bra med doggy bags. Lunch till jobbet imorgon =)
Har jag legat i soffan de sista 20 minutrarna och läst När jag hör din röst. Längtar tills den kommer på bio.


Tummen, inte riktikt en varulv,men nästan. 







HÖSTENS NYCKLAR

Suede over-the-knee boots autumn(fall)/winter 2009/2010
"Pretty Womens thigh high boots" hänger med även hösten 2009/ vintern 2010. Samtidigt som de skriker " Kom och ta mig," bokstavligt talat, så är de endå så jäkla snygga.    

Laddered stockings at Alexander Wang A/W 2008
Trashiga strumpbyxor. Hett, hett, hett!

Sheer fabric fashion trend of 2009
En enkel genomskinlig top med spets-bh under? eller ingenting om man nu vågar det :P 

PIXIE LOTT



Känner att denna outfit är något i "vill ha hållet" eller vad säger ni? Dreglar varje gång jag slår på MTV och ser den ;)

SUSSA SÖTT

Nu är det läggdags och det ska bli så skönt. Imorgonbitti är det Power Walk med Mary som gäller.
Sov gott så hörs vi imorgon.
Kolla in Marias blogg www.maaryyy.blogg.se


TJOCKIS

Inget ont om pannkakor men nu är jag tjock! Efter fyra och en halv pannkaka med sirap (american style) och vaniljsocker så har magen svullnat till minst sjunde månaden.
Helt otroligt! Pancakes Rocks!


DÅLIG SJÄLVDISCIPLIN

Fy vad dåligt den här veckan började när det kom till att äta nyttig. Mitt M står liksom och lagar pannkakor nu. haha, thats bad!!
De ringe just från Make up institute i Stockholm och undrade om jag kunde komma upp måndag och sitta lite sminkmodell. Vet inte hur jag jobbar den veckan än, men jag hoppas , hoppas, hoppas att jag ska kunna.
Nu börjar snart Vänner, det ska jag glo på medan Magnus fixar middag. Lyx.


NY NYTTIG VECKA PÅ G

Då var det måndag igen och slut på helgens glasserier. Ska försöka träna 2-3 ggr den här veckan också och ladda upp med en nyttig kost. Idag har jag börjat dagen med melon och grönt te. Måste snabba mig nu om jag ska hinna göra en sallad att ta med till jobbet. Hörs senare gobitar!


MY WEEKEND

Är helgen redan slut? Gud va fort det gick!




Lördagen formades utav släktgolf. Själklart gick jag Caddy åt min favoritspelare. Magnus längst till vänster.




Sen blev det utgång med jobbgänget, alltid lika kul :D


MYSKVÄLL

Jag och josefine har precis avslutad en underbart mysig kväll, med godis, coca cola, massvis med tidningar och Charlies Änglar på tv. Det diskuterades framtidsplaner och annat viktigt och oviktigt. Funderar på att gå en starta egen kurs hos Jossans pappa. Why not? Någonstans måste man börja.


TWIST AND SHOUT

På min och johannas powerwalk gick vi förbi Brödet och fiskarna. Second hand kan ju roa i bra många minuter. Det slutade med att jag köpte tre spel; Twister, Pip-Larsson och kastrulresan och Kluriga grisar. Alla från 6 år. Jag älskar barnspel. På Söndag kommer min bror och hans fru och mina söta brorsdöttrar hit så då blir det spela av kan jag lova.
Har även hunnit äta lunch och gått till tygbutiken sen imorse, bra jobbat Lisa =)

En liten lätt mozarella och tomatlunch


THINGS IN LAW TEND TO BE BLACK AND WHITE. BUT WE ALL KNOW THAT SOME PEOPLE ARE A LITLE BIT GUILTY, WHILE OTHER PEOPLE ARE AS GUILTY AS HELL


LYKKE LI

Sitter och njuter till Lykke Li. Perfekt sätt att börja fredagen på. Skjusade min lilla "Punshing bag" till jobbet imorse vilket betydde ingen sovmorgon, men vad gör väl de, det är ju SOL ute. Underbart. Njuter. Snart ska jag möta upp Johanna för en Power  Walk. Älskar sommaren.


Breakfast


LITE FUNDERSAM ÖVER FRAMTIDEN

Jag är lite osäker på vad jag ska hitta på här framöver. Tänkte ta allt som det kom, men jag har alldeles för mycket spring i benen för det. Jobb, resor, utbildningar bara ligger och flyter runt i huvudet på mig och påminner mig att jag kanske ska ta lite beslut snart. Ibland är beslut det jobbigaste någonsin. Det behöver inte ens vara stora beslut, bara om man ska ha majs eller inte i salladen kan va ett sjukt jobbigt beslut. Eller är det bara jag som känner så? 

Min pappa skaffade Facebook igår  förresten, hihi, de va på tiden eftersom farmor har haft det i flera månader :P









DUMMA NATT

Hela natten fylldes med läskiga mardrömmar som handlade om allt från svek till att inte hinna i tid till att förlora kontrollen över sig själv. Det var minst sagt skönt att vakna upp imorse. Nu sitter jag i soffan, äter frukost och tittar på MTV. De spelar American Pie med Madonna. Har aldrig tänkt på vilken grym video det är. USA i ett nötskal. 
På tal om USA så är min underbara vän Maria där nu på semester och har varit det i snart fem veckor. På lördag kommer hon hem och det ska bli så kul att se henne. Jag väntar otåligt på dig min pingla =)


 


MAKE UP STORE INSPIRATION NIGHT

Har precis kommit hem, bara hunnit måla naglarna och nu sitter jag i soffan och tittar på The real housewife of New York. Har seriöst aldrig sett så hysteriska 30 åringar. Dom är som 16 åringar allihop, men det är grymt bra underhållning, allt som räknas. Eftermiddagen har jag spenderat ute på en härlig långpromenad och i köket där jag och mitt M målar saker. Visar bilder när de är klara. Kvällen har jag därimot spenderat på Make Up Store där söta Johanna Borg hade Inspirations kväll. Vi gick igenom skuggor, baser, hudvård, lite hår och hudvård med mera. Min kväll slutade med ett nagellack, Make up stores inspirations tidning och lite tester. Självklart fanns där tusen saker till att drägla över, men det får bli efter nästa löning =)









PUMP IT BABY

Vaknade en kvart innan jag skulle dra till träningen, typiskt mig. Jag sätter inget larm för jag sover inte så länge, yeah right! Det blev en snabb frukost på stående fot bestående av vanilj yogurt och guld musli.
Passet va en grym genomkörare i alla fall så nu känner jag mig redo att ta mig an dagen.



DET BLIR ITALIENSK SPENAT OCH QOURNRÖRA

Medan mitt M är ute och spelar golf ska jag göra middag. Ska försöka att inte bränna fast det och få igång brandalarmet denna gång. Det blir som sagt Italiensk spenat och qournröra. Tyvärr blir det utan soltorkade tomater eftersom jag inte hittade det i butiken. Sprang runt som en yr höna och leta i vart enda hörn, jag hittade inte ens någon att fråga :( men det blir bra endå =)
Sablars, ser nu att Roomservice går på tv. Nu kommer maten definitivt att bli bränd.


MY CRIB









Våran lilla två är på väg att bli klar och herre gud vad jag trivs i den. Allt som fattas är lite konst här och där och kanske någon till möbler. Fler bilder kommer =)


EN SKÖN DAG PÅ TIDÖ

Eftersom väderet inte tillät en dag på stranden med Lina så spenderade jag dagen ute hos Mamma på Tidö-Lindö. Det blev chill som vanligt och jag passade på att hänga lite med med min bror och med Tumman såklart ( katten min).
Jag hade tagit med mig ett par Armani kalsonger till Tidö som jag trodde var min brors som jag råkat få med mig hem till lägenheten, men ack så fel jag hade. Kalsongerna tillhörde varken min lilla sambo eller min bror, så vems är dom???? Jag tror att dom hamnat i min resväska när jag va med tjejerna på Gotland och Hanna hade ett ragg med sig till vår lilla stuga på ca 5 kvadratmeter. Kalsongerna ligger i soptunnan nu och mina händer har jag tvättat ett X antal gånger. Sjukt äckligt!!

Tummen och jag


NEJ DET SKULLE VARA SOL OCH STEKHETT IDAG, JAG HADE BESTÄMT DET

Nu sitter jag i soffan och småmuttrar lite för mig själv. Det är min första lediga dag på sex dagar och det har varit sex soliga varma dagar. Men det verkar som att vinden har vänt precis lagom till min lediga måndag. Sablars!
Men vad är väl en dag på stranden. Det kan ju vara fruktansvärt varmt och låntråkigt eller, eller alldeles underbart.
Nu ska jag äta lite frukost innan jag tar an dagens utmaningar. Tyvärr blir det nog bara hårt bröd och mjölk, det som finns i köket likson. Ica Maxi nästa.

BLOMMIGT FÖR ATT FÅ SOMMAREN ATT VILJA STANNA LITE LÄNGRE


PÅ LÖRDAGEN BLEV DET KRÄFTSKIVA, I LIKE THOSE RED LITTLE SUCKERS

Moa, Lina och josefin är reda att hugga. Som ni säkert ser är Lina den som har längtat längst efter detta ögonblick.



FYND

Plötsligt så händer det. Byxor 49,50 Kapphal. Sköna som gatan.




TREDJE GÅNGEN GILLT, INGEN PRESS, BARA BEACH VOLLYBOLL


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0