JABADABADOOO

Idag är jag äntligen ledig. Den tillfälliga arbetsmyran får en liten paus. Ja anledningen till att jag verkat död den senaste tiden är för att jag knappt gkort annat ännan sovit, ätit o jobbat. Fast lite annat kul har hunnits med. Jag har tex vunnit ett första pris för första gången på jag kommer inte ihåg hur länge. Förra söndagen gick jag en tipspromenad på Servera om människor som designat deras produkter. Och för några dagar sedan fick jag ett mail där det stod Grattis till förstapris, Du har vunnit ett presentkort på 500 kr. Tjohooo. Gud va glad jag blev. Vet inte vad jag ska köpa än men ska ner en sväng idag och kika. Så på min lediga dag måste jag ju se till att hinna med en del. Jag har redan slängt i en tvätt (har inte tvättat på tre veckor, jävligt nice), färgat håret och ätit en supernyttig frukost bestående av yogurt och blåbär. Alldeles strax ska jag åka och träna och sen ska jag till Lina och fika med henne och Johanna och ev några fler. Jag har inte så stor koll just nu. Sen ska jag som sagt ner på stan, slänga i lite fler tvättar och förhoppningsvis hinna plugga lite. Pust. Blev helt anfådd bara av att skriva. 
LOVE


 


ATT SÄLJA

Det är två ingredienser som ska till för att baka ihop en riktigt bra säljare. Det ena är hjärta och det andra är teknik.
Kör du samma race varje dag så får du också det resultat du alltid fått. För att sälja räcker det inte med en perfekt produkt för det finns alltid andra som också har den där perfekta produkten. En bra säljare måste älska tanken att alltid kunna bli lite bättre på att presentera, förhandla och avsluta. Imorgon jobbar jag elva till fem och fytusan vad jag ska sälja.

Delar med mig av en bild på maaryyy från i våras.  Miss you girl


DÖDA MIG LÅNGSAMT

Är så trött på människor som tror sig vara mer än vad de egentligen är och som styr och ställer enbart för att de kan och människor som inte fattar att folk fattar vad de pratar om och sysslar med. Ja jag är lite bitter just nu, eller det håller på att lugna sig men jag har varit riktigt frustrerad och bitter. Men vet ni vad? jag tror att det kommer att hända ngt jättebra snart =D håll tummarna tillsammans med mig.                   


GREEN BURGER

Nu har jag gått igenom några sidor i högskoleprovsboken. Babe fick hjälpa mig redan på sida 3. Jag rockar. Riktigt kul på jobbet idag. Har byggt en Vero Moda vägg. Skönt att ta fram sin kreativa sida.
Till middag blev det Max. Kan rekommendera Green Burger. Nu lät jag fruktansvärt miljövänlig =D    




JOBBJOBBJOBB HELA VECKAN LÅNG

Den här veckan blir det inte mycket annat än jobb tror jag. 10 till 19 fram till fredag och eventuellt helg också. Nu sitter jag här framför tvn och har ont i fötterna eftersom jag gått runt i nya skor hela dagen. Kan visa bild senare. NU ska jag sussa. Natti natti KYSS


Att våga är att förlora fotfästet en stund. Att inte våga är att förlora sig själv

Om det finns något jag kommit fram till under mina 21 1/2 år är att man inte känner att man lever fören man har gett sig in i något okänt. Jag måste känner att jag lever ganska ofta men kanske skulle jag vilja känna det ännu lite oftare. Kan man bli beroende?


HÖGSKOLEPROVET

Nu har jag anmält mig till högskoleprovet :S nu finns ingen återvändo. haha, jag kommer att misslyckas totalt. Nej det lät negativt. Självklart kommer jag att rocka och lägga mig på grymma poäng :P Så önska mig lycka till den 24 Oktober =D LOVE


FULL VERKSTAD I KÖKET

Jag har just skrivit veckans matsedel och inköpslista. Ja vi gör sånt. Riktigt vuxet. Magnus är just nu bagare och bakar bröd. Jag ska rensa blåbären från igår så jag slipper myror och barr i mina smoothies. Sen ska vi göra toast och dricka te. Det blir en riktig myssöndag =) shit såg nu att top model har börjat, måste dra. KYSS 


BLUEBERRY

Jag har träningsvärk idag och det är väldigt märkligt eftersom jag inte tränade igår. Eller det beror ju på vad man kallar träning. Svamp och blåbärsplockning med fika efteråt? Min ben värker. Vi fick ihop en hel del faktiskt. Nu blir det blåbärssmothie till frukost en hel vecka =D

                                                                Magnus tycker att han ser ut som en mupp på det här kortet men det gör inget. Man ser i alla fall att det va supermysigt =D 


SEN FÖDELSEDAGSMIDDAG

I fredags efter jobbet åkte jag direkt ner på stan och hämta upp Maria. Vi skulle på försenad födelsedagsmiddag på Grekiska kolgrillsbaren. Och om vi var hungriga?? Helt utsvultna! Tillsammans åt vi grönsakspett, bulgur, pommes frites, bläckfiskringar, haloumi, vindolmar, drack cola mm mm. Och gud va gott det var :D
Från Maria fick jag sen med mig 2 kassar och en flyttkartong med kläder som hon hade rensat ut :P jag satt halva natten och spana igenom det. Tack för det gumman och tack för en supermysig kväll.


BLOGGTORKA, SORRY

Lånade hem en väst från jobbet i veckan. Jag verkligen älskar den men när jag väl gick runt i den hemma kändes den för djurlik, som om det vore äkta päls jag hade över mig. Jag älskar fuskpäls och tycker det är både mysigt och fint, men den här västen kändes för äkta. Nu är den tillbaka i butiken igen och kan bli din för 399. Fin va?


LOVE IS LIKE A BUTTERFLY, HOLD IT TOO TIGHT, IT WILL CRUSH, HOLD IT TOO LOSE, IT WILL FLY


IDOL IDOL IDOL

Jag står i köket när jag hör tvn säga "en flummig västeråsare" och sen hör jag Jons goa röst. Har inte sett han sedan studenten och han rocka grymt som vanligt. Går han vidare till sista omgången ska jag dra med mig hela klassen till Stockholm och heja :D


LÅNG OCH SMAL MED LITE VITT LUDD PÅ HUVUDET. DU ÄR JU FAN EN TOPS

Igår blev det inget bloggande. Var alldeles för trött när jag kom hem. Magnus hade gjort jättegod middag som stod redo på bordet. Sen var det pang i säng innan magnus drog ut mig i soffan det vill säga. Tittade på Roast på Berns. Du är lång och small med lite vitt ludd på huvudet. Du är ju fan en tops. Hihi.  
Första dagen på nya jobbet igår. Huvudvärk. Mycket att lära sig.
Idag har jag suttit och kollat igenom volontärresor. Det finns mycket att välja på. Det är verkligen en dröm att åka iväg till Afrika och jobba med människor som behöver hjälp. Jag ska se till att jag gör det någon gång om inte allt för länge. 
Snart åker två av mina pinglor iväg på äventyr i världen. Maria till England och Johanna till Sydamerika. Det kommer bli lite tomt i Västerås då. Tur att dom inte blir borta för alltid. 



 

DÅ GÖR MAN BARA LITE SÅHÄR

Lite av mitt och Jockes pyssel. Har man inget att göra på lunchen så gör man bara lite såhär.
Varannan mening. Berättelser man inte känner till men ska lägga till ord. Det är kul :D



SO LONG

Sista jobbdagen på Team Sportia idag. Det va jättejobbigt. Seperationsångest.
Imorgon börjar nya utmaningar. På Tati. Jag hoppas att det blir bra. Det blir bra.


Tusen tack för den fina Orkideen. Den passade utmärkt i köket =)


SNYGG KOMBO PAPPSEN



Hittade en gammal bild på Pappa på Fejan. Oslagbar!
Ikväll hade jag tänkt ta en lugn kväll hemma, men det blev en lugn och kul kväll hemma hos hanna isället =) Fotboll, pizza, ostbågar ;) På lördagar är det tillåtet att svulla.
Kom hem för en liten stund sen. Mötte magnus i bara kalsongerna i trapphuset (ca 10.45).
Jag: Babe, springer du runt i huset i BARA kalsongerna???
Magnus: Ja men alla sover.
Jag: Jaha okej för det har ju du stor koll på.

Nu har jag i alla fall skjusat ner han och de andra pojkarna som levde rövare i huset till stan så att de kan springa av sig lite på krogen ;)
Ska sussa nu, natti


VECKANS BÄSTA DAG FREDAG

Usch va jag bitter på naglarna. Det är så himla äckligt, men jag tänker ju inte ens på att jag gör det. De bara blir så. Jag och Maria va på gymmet imorse och körde kondition. De va najs. Vet inte om jag hinner med nå mer träning denna vecka men jag har ju i alla fall hunnit med tre pass. Efter det åt mamma och jag lunch innan vi åkte ner på stan för lite shopping. För en gångs skull var det mamma som handlade på sig lite nya kläder medan jag inte köpte något. Eller jo, jag köpte Sicila på Life. Tabletter för hår, hud och naglar. 
Ikväll ska jag ha myskväll med Fia. Först blir der middag på stan och sen lite film hemma hos henne.
Ha en superkul fredagskväll, det ska jag ha ;) 


THE SPACE






LEDIG

Det finns så mycket tid att utnyttja när man kliver upp kl 07.00 på sin lediga dag. Jag hade tänkt att åka iväg och träna vid halv tolv men istället blir det till Eva för att klippa sig. Skönt. Det va nog fyra månader sen sist och det syns. Iväll ska M och jag köpa med oss Spicy Hot och åka hem till mormor. Hon behöver lite sällskap min älskade gammling. 

Glittrande tunga egobild


5 GÅNGER 3

Maria och jag är värda varsin gulmedalj idag. Vi sprang femman imorse och sen promenerade vi trean. Bra va? Snart väntar en skön dusch med peeling och hårinpackning.
Jag läste ut När jag hör din röst alldeles nyss. Tur att jag har en del böcker kvar i serien.




INATT SKA JAG SOVA GOTT

Natten till idag sov jag uruselt av många anledningar. Inatt ska jag inte tänka så mycket. Jag ska bara ligga och snosa doft från Magnus. Då sover jag som bäst. Jag funderar på att börja sticka. Kanske bara en halsduk eller ngt annat trevligt och enkelt. Natti

MESS AV VICKAN

Fick nyss detta sms av gulliga Viktoria "Hej darling. Jobbar du i helgen eller har du några andra planer? Tänkte kolla om du ville följa med till sthlm? =) blir lite shopping, kanske lite party och sen fotografering. Vore verkligen superkul om du kunde och ville!! Kram!"



Jag blir så himla sugen. Att vara med vännerna i stockholm kan inte bli annat en superkul. Men det kanske är den sista helgen jag jobbar På Team Sportia och med min gullhanna så jag vill inte byta bort den heller.

Jag skickar en stor kram till alla mina vänner som läser detta inlägg. Jag älskar er jätte mycket och ni betyder oerhört mycket. Glöm inte det!

 


HÖSTJACKA

Nu är jag sudär velig igen. Köpte denna underbara jacka på H&M för några dagar sen. Jag har även en liknande i svart. Men igår såg jag en annan jacka på H&M för några hundralappar mer och blev kär i den också. Det skriker I-lands promblem. Kom igen Lisa bestäm dig för vilken du vill ha!
Råka radera bilden framifrån så ni får nöja er med den här ;)



  

MORGONJOGGING

Hann inte med något bloggande igår då dagen var full med träning, jobb och storhandling. Nu sitter jag och funderar på vad jag ska sätta på mig inför morgonens joggingtur med Josefin och Johanna. Det ser lite ruggigt och grått ut men man blir ju varm så fort man fått upp pulsen. Hade egentligen tänkt gå på Yoga idag men jag kanske hinner med det också. Har någon sett reklamen för Taking the stage på MTV? Är egentligen ingen speciell reklam men den gjorde mig så glad bara, hihi =)


RSS 2.0