100610 In for the Kill

Solen strålar, mina converse är nytvättade och min pellebror kommer hem ikväll. Jag borde vara fylld av glädje, men något tynger. Fler saker tynger. Jag vill vara i London nu. 5 dagar känns så långt bort. Haha, snacka om att inte leva här och nu, men jag längtar ju så. Det blev inte bättre av att jag fick detta söta meddelande av Jackie på face:

Jag längtar tills vi kan dansa till in for The Kill tillsammans fulla som svin haha ;) addade dig på Skype nu så vi kan prata :) berättade för plutten att jag skulle flytta till London hohoho! Xxx darling mate♥
 
 

Våran månad i London var det bästa någonsin. Inte nog med att alla blev bartenders, vi kom också så otroligt nära varann och hade så roligt och fick underbara vänner för livet.

Nedan kommer en bild från i fredags när jag och Jackie träffades i Stockholm. Vi gick och drack Tom Collins på en pub som hette Beefeater (we like). Drinken smakade tyvärr skit, haha, men vi sa inget till tjejen som gjort dom eftersom vi säkert blandat hundra drinkar till Roxys gäster som smakat stjärt. Vi hann även med lite shopping, donken och Banana Split ;) och eftersom vi saknar engelskan så mycket så låtsades vi va från england under hela vår tur inne på Monky. Jag förstår inte varför folk kollade så underligt på oss ;)






 
 

R.I.P Minnie

Igår fick jag reda på att Kathy's älskade Minnie har gått bort. För er som inte vet så var det hos Kathy jag bodde under mitt High School år i USA. Minnie flyttade in hos Kathy när hon var elva år och bodde sen där i sju underbara år. Minnie blev räddad från en ägare som misskötte sina djur grovt. Då är det tur att det finns eldsjälar som Kathy som kan ge dom ett värdigt liv igen.

Minnie alltid i våra hjärtan <3

 

090610 Ridin' solo

Idag har det varit en riktig tjejdag. Sånna dagar gillar jag. Har ätit lunch med Michis och sedan shoppat loss med Fia & Fia.
Hittade massor av nödvändiga prylar som jag har letat runt länge efter. Bla bikini. Jag har gått runt med samma bikini, min dåvarande älsklingsbikini i två eller tre sommrar i rad nu. Den är urtvättat och solblekt. Anledningen till at jag inte köp ngn ny är för att min kropp är lite missbildad och inget passar, men så idag så hände ngt fantastisk. Jag hittade två bikinisar som jag bara älskar. Dom satt jättebra och jag är så lycklig!!
Hittade även lite linnen, solbrillor, smink, hårfärg, jeansshorts och leggings :)



Jag hoppas så innerligt att det blir sol imorgon. Har inga planer fören på em/kvällen, så en dag ute på bryggan vore inte helt fel.
Dock så hade jag en mysig dag på bryggan med Lina och Moa igår. Vi stog ut i några timmar även fast solen döljde sig mer bakom molnen än vad den visade sig. Bor man i Sverige så får man ta det som erbjuds liksom.


Söta Lina och Moa






Sista veckan i London.....


Min äppeldrink som vann vår cocktailtävling.


Parken-mys. Här har vi mig brevid Finland. Gruppens absolut galnaste människa.
Dyngrak i en månad.


Supersöta mathilda 


Jennifer och Michael spelar fotboll med barnen



Vi hann även med hemliga uppdrag på nätterna. Spionage.


Där House musiken startade - Ministry of Sound



Sprang på några kändisar på Madame Tussauds ;)




Och sista kvällen med gänget. Älskar er alla <3




RSS 2.0