DALIG UPPDATERING

Jag vet, jag har inte uppdaterat pa typ en vecka men jag har faktiskt inte haft nagon tid over och jag kommer nog inte att ha det heller. Sista veckan har varit fullproppad. Jag lovar att visa bilder och skriva nar jag kommer hem pa mandag. Glad forsta advent allihoppa i forskott =) Babe saknar dig och alla andra gobitar darhemma.
Karlek
-L

Wii

Tv- spelet Wii ar beroendeframkallande och jag vill kopa ett nar jag kommer hem. Ar det okej baby??
Igar hade jag, Kathy och Kathys vaninna myskvall med vin och Wii. Det var hysteriskt!!! Jag har traningsvark i mina magmuskler idag. 


Kathy spelar golf, men segraren var JAG. Tack for att vi har tranat magnus. De var imponerade av min mjuka sving ;) 


Skateboardakning


Nice ass och inte sa mycket mer ;) att akta sig for stora kanonkulor var inte min grej.

LIKE GOOD OLD TIMES






THE MOVIE


Har aldrig varit med om sadann hysteri kring en film. Biografen var proppad och var och varannan gick omkring med en New Moon T-shirt pa. Har och dar satt manniskor i grupper och spelade The New Moon game for att komma i ratt stammning. Overdrivet var min forsta tanke men sen tyckte jag nog enda att det var ratt haftigt. Manniskor har sett fram emot premiaren i flera veckor och forberett sig med spel infor det 3.5 timmes langa kon vi stod i.   

Jag, Holly, Madi och Chorissa i vantan pa att fa komma in i biosalongen.

Janaes svarforaldrar. Klockan ar val ca 11.00 men humoret halls uppe med Slurpees och Cola

  
Vi vantar och vantar och vantar och ja...... vantar!



The Twilight Saga in my heart. Jag alskar bockerna och jag alskade filmen.

 

NEW MOON TONIGHT

Skriver ett litet inlagg fran Janaes hus. Sov har inatt men varken jag eller Janae kunde sova speciellt lange, sa kl 06.00 satt vi pa en film och at mufinsfrukost. Nu sitter jag med varldens sotaste Tegen i min famn. Det ar Janas systers dotter. Vi ska alldeles strax aka till The Olderwood Mall. Forever 21 here I come. 
Inatt kl 00.30 har vi samlat ihop oss till en grupp pa 21 personer som ska se New Moon. Ska bli sa kul =D
Angaende overaskningen igar sa blev Janae valdigt overaskad over att ha mig i huset nar hon kom hem. Tararna floda och kramarna var manga och langa ;)
- L

ORDER FRAN BEBEN

Nu var det dags for ett till inlagg. Order fran beben ;) Har pratat med bade mamma och magnus nu pa morgonen. Det kanns mycket skont. 
Sa vad har jag for mig idag? Jag ska snart aka till Janaes foralldrar och vanta pa att Janae ska komma fran flygplatsen. Hon vet inte att jag vantar dar sa forhoppningsvis kommer hon att bli valdigt glad och overaskad nar hon ser mig =)
Igar foljde jag med Kathy till jobbet. Hon jobbar som inkopare av ''labels'' for kladforetaget Nordstroms. En hel skyskrapa mitt i Seattle behovs for att fylla deras storsta butik och huvudkontoret. Fyra vaningar kladbutik och sex vaningar kontor. Jag at frukost och satt med pa ett mote med kathys jobbarkompisar. Alla var valdigt nyfikna sa jag svarade mest pa fragor och sag glad ut. Sen drog jag mig ut pa aventyr. Under mina sju shoppingtimmar hann jag sakert med 90% av seattles utbud av kladbutiker. Besokte aven Pike market och strosade lite vid havet. Det underbara i USA ar man inte kanner sig ensam aven da man shoppar sjalv. Butiksbitraderna vill mer an garna prata och skoja och hjalpa till nastan som om man hade kande varann. 
Tusen tack till alla trevliga manniskor i Seattle. Ni gjorde min dag. 

    
Frukost och bra lasning


Nordstrom satsar fullt ut pa The Twilight Saga. Visste inte vilket team jag skulle valja sa det blev ingen T-shirt for mig. Darimot ar jag lite sugen pa linnet - It Will Be As Though I Never Existed.  




ENSAM HEMMA

Idag ar Kathy pa jobbet och jag ar ensam hemma, eller jag har ju Maggie och Minnie saklart men de sover mest. Jag hade planerat langpromenad idag men regnet gor att jag helst vill stanna inne. Pratade lite med Janae pa facebook och hon kommer till Washington pa onsdag. Langtar jattemycket. Annars har jag mest legat pa soffan och last hela morgonen. Det ar val sant man ska gora pa en semester. Snart vantar Fred Mayer och Payless shoes. Dar ska shoppas presentpapper och annat till Janaes bjudning och sa far vi val se om jag kommer hem med nagra skor ocksa ;)


Inne i sovrummet lag det tva par sota strumpor fran Nordstroms och Amerikanska Vouge som kathy hade kopt till mig. Strumporna ar bara sa sota (och valdigt amerikanska).

Maggie och jag glor pa tv i vantan pa att sporegnet ska lugna ner sig.

DUNCAN OCH MENA


Igar spenderade Jag och kathy nastan hela dagen hemma hos Sue och Rob tillsammans med Krissy och Brian + barn. Jag var jattenyfiken pa att fa traffa Duncan, som bara var nagra manader nar jag sist sag honom och Mena som jag jag aldrig hade traffat. Redan nar vi parkerade utanfor huset insag jag att detta inte var nagra blyga smattingar. Bada tva stod och vinkade hejdlost i fonstret och brydde sig inte alls om att det var en ny manniska med i bilden. Det hade inte ens gatt en kvart innan Mena satt i mitt kna och det var dags att lasa sagor och en timme senare satt Duncan i mitt kna under hela Mike och Molle filmen. Jag blev helt kar som vanligt och jag ville bara ta med dom hem. Pa bilderna nedan kan vi se en stolt moster halla i Mena och pa de tre sista bilderna har vi Duncan - The master of funny faces.
- L 





NU AR JAG FRAMME

Mamma var inte orolig, jag har kommit fram ordentligt. Horde av kathy att du ringt igar kvall. Da hade jag redan dackat. Skickade sms men det kanske tog sin tid innan det kom fram. Sa det var en lang flygresa hit. Pa planet fran sverige till island sa satt jag brevid en klumpig tant som armbagade mig sa fort han rorde pa flasket och som hela tiden skulle peka ut genom fonstret tva centemter fran mitt ansitkte. Tack gud att jag bara behovde sitta brevis henne i tre timmar.
Att flyga over island var helt fantastikst. Det sag ut som att hela on var tackt med lava och har och dar kunde man se flackar och berg som sakert var vulkaner. Det blev en kort vantan pa island innan det var dags att hoppa pa nasta flygg. Dar hade jag darimot en valdig tur. Jag satt vid fonstret igen och i satet brevid mig var det tomt sa att jag kunde breda ut mig ordentligt. Me like ;) och brevid det tomma satet satt den en tjej, nagra ar aldre an mig fran kanada. Hon var jattetrevlig och hjalpte mig att fylla i alla papper som det komplicerade landet USA vill ha. 
Pa planet kunde jag sjlvklart inte somna sa jag var vaken under hela den 12 timmars langa resan, men jag roade mig med filmerna Shallow Hal och The Propose + lite tv-serier som Vanner, Alla alskar Reymond och Two and a half men. Sen borjade helvetet.
Klev av planet, fick sta i en jattelang ko for passkontroll, det saknades tydligen ett papper som jag fick fylla i snabbt pa plats och en lang javla intervju, ursakte spraket. Vad har du for avsikter med att komma in i USA, vad jobbar du med hemma, Varfor ska du bo dar du ska bo, du ser trott ut, varfor ar du trott??? SNALLA LAT MIG BARA PASSERA.
Sen skulle jag hamta mitt bagage som sjalvklart kommer sist. Da trodde jag att allt var klart, men icke. Da ska man sta i ko for att visa upp ytterliggare ett papper och nar jag star i kon kommer en vakt fram till mig och fragar om allt ar val. Ja tack, jag mar toppen bara jag far komma ut harifran (det sa jag sjalvklart inte). Han tog mitt papper och gjorde en annteckning. Val framme hos kontrollanten sa skickar hon ivag mig till POLISEN. 
Vafan jag ser val inte ut som ngn sjalvmordsbombare fran mellanoster???? Hos polisen var de jatteotrevliga och jag kunde inte lamna dom utan att nagra svenska otrevlig ord flog ut ur min munn.
Nu ar val enda allt klart tanke jag men NEJ. Nu skulle jag skicka ivag mitt bagage igen for att ta ett tag till ngn annan avdelning pa flygplatsen. Det tog mig sakert 30 min att hitta mitt bagage igen och just nar tararna var pa vag att komma hor jag kathys och Sues roster, vilket var extremt lattande. Tack kara nan att de hittade mig sa fort som det mojligtvis kunde ga i alla fall. 
Val hemma hos kathy somande jag som en stock och sov i 14 och en halv timme. 
NU har vi precis atit frukost. Appelpaj! Nagot sager att jag kommer vara en knubbis nar jag kommer hem :)
Far ni smsen som jag skickar btw? Alskar er!
-L   

POWEPLAY

Det har precis forsat ner en stor kopp te genom halsen ner i magen och jag känner mig NÖJD. Det har varit en lång dag idag men den har endå gått fort. Jobbade tio till sex och blev sen hämtad av min privatchauför Magnus Kallin. Middag blev det på Burger King och jag måste säga ännu en gång hur good veggieburgaren är. Mycket bättre än fiskburgaren. Try it! Sen gick vi på hockeymatch. VIK - Örebro. Och stämmningen var på top. 6-1 till VIK. Sorry Vickan ;) Jag är inte direkt stammis i Rocklundahallen och vet inte mycket om hockey, men magnus berättade alla regler under matchen. Powerplay hit och Boxplay dit. Mycket att tänka på.
Om ni aldrig tänkt på det så är hockeymatcher det perfekta om man vill spana på människor. Såg jättemånga gammla klasskompisar och barkaröbarn som man inte sett på år och dar. De va skoj.
Nu ska jag dra med mig min andra halva till sängen. Sov gott.
-L


BUSY DAY

Borde inte sitta vid datorn nu. Jag måste till IKEA och lämna tillbaka en ram vi köpte igår med trasigt glas i, sen ska mamma och jag ner på stan och köpa de sista presenterna till USA, sen måste jag till Coop och se om de har frysta krabbor och så hinner jag förhoppningsvis med att gå på Yoga ikväll. Det är nog det enda mitt knä klarar av för tillfället. Det måste bli bra tills jag åker. Nu är det bara 5 dagar kvar. Jag börjar få resfeber :S 


THIS IS IT

I lördags var jag och Magnus i Stockholm på en dagsutflyk och vilken underbar dag vi hade. Den bjöd på strosande i butiker, lunch i Sturegallerian, mer strosande i butiker och en underbar avslutning på biografen Rigoletto där vi såg This Is It. Jag talar för både mig och Magnus när jag säger att den var helt fantastisk. Man var inte på en biograf, man var där, live och tittade på honom. MJs kärlek spred sig genom filmduken rakt in i våra hjärtan. Självklart visades ett klipp från min favoritlåt I'll be there och tårarna kunde inte hålla sig tillbaka.
Om man ska inspireras av någon här i världen så är det Michael. Said with love. L O V E you know ;)


GOD BAKIS MORGON

Ett snabbt inlägg innan jag drar mig mot jobbet. För alla djurvänner, se inte WE FEED THE WORLD. Den va hemsk.
Idag är jag bakis. Vi var ute med jobbet igår. Det var jättekul och jag kan lova att jag inte är den enda som är bakis på jobbet idag. Men oj nu blev klockan sudär mycket igen. Måste springa. Vi hörs senare.
-L 

DET SNÖAR

När jag cyklade hem från stan började det snöa. Hjälp! Nu kommer kylan på riktigt. Tur att jag köpte en mössa på stan. Igår kom hjärtat hem. Skönt att trängas med någon i lägenheten igen =) Han hade en liten present med sig från Egypten. Först fick jag blunda och känna på dom. Det var mjukt och lurvigt (nej det va ingen hund eller katt) så jag gissade på tofflor och tänk så rätt jag hade. Det var dock inte vilka tofflor som helst. Det var sånna som jag avskyr för att de är så fula, Crocs eller Foppatofflor för er som föredrar det namnet. Men inte kunde jag avsky dessa små godingar som både är sköna, lurviga och matchar min myströja som har samma turkosa färg. Löv'em!
Väl på stan så gick jag till bibblan också. Lånade en dokumentärfilm som heter We Feed he World. Den ska tydligen få Super Size me att likna ett salladsbord. Återkommer med betyg senare.
Och så lånade jag I En Annan Del Av Köping säsong ett. Jag kommer dö av skratt när jag tittar på den. De är ju ett sånt underbart gäng.
Fan jag hade tänkt att baka lite innan babe kom hem, men nu springer tiden iväg här. Ska ta fram bakboken och se om jag hittar något som går snabbt.
Vi hörs senare
-L




OMG



Hahahahaha, alltså jag kan inte titta på den här bilden utan att kvävas av skratt.
Men så här skulle jag se ut om jag vägde 50 kilo mer. Snacka om big ass!
Allt jag gjorde var att snurra med min stora tröja.
Annars har kvällen bestått av lite städning, tvättning och tv tittande. Snart ska jag gå till kojs och vänta på att min babe ska komma hem. Natti Natti <3

ULLARED

10 minuter har gått av Ullared och det är redan ett av mina favvoprogram. Jag måste dit. Människorna är ju kalaspinglor. HAHAHAHAHA!!

GREAY WEATHER, EARLY MORNING

Nu har jag vaknat alldeles för tidigt igen. Inte helt ovanligt att jag gör det dom dagar jag börjar 14.00. Skulle helst vilja sova till 11 eller något i den stilen. Men jag hinner ju med en hel del innan jobbet och det är ju i och för sig positivt. Ska snart dra på lite kläder och gå till Coop. Måste inhandla lite mat innan mitt M kommer hem imorgon bitti. Kylen har inte varit så här tom på länge. Levde mest på rostbröd förra veckan. De är illa. Nu är det Sweet dreams med Beyonce på MTV. Älskar den låten, älskar den kvinnan.

DJÄVULEN BÄR PRADA

Nu sitter jag i soffan och väntar på att Djävulen bär Prada ska börja. Idag hann jag med IKEA innan jobbet. Vaknade kl 10.00 och kom på att en tur dit vore ju kul. Gjorde mig klar på 30 minuter. Rekord antar jag.
På IKEA hittade jag nya handukar och badlakan, doftljus i massor, en tvättkorg :P, och badrumsporslin :D
Längtar till Magnus kommer hem. Gillar inte att vara i lägenheten utan honom.
Ha en toppenkväll. Puss puss

SNETT IGENOM




Linnslocket tar sig sakta, men säkert. Ni ser ju i alla fall färgen på min nya kofta.                                               


SATURDAY GENERATION










RSS 2.0