Min underbara julafton

Magnus och min julafton var  en alldeles perfekt dag som delades upp i tre delar.
Del 1: Sovmorgon, den första på länge tillsammans, som följdes av julgröt och varm choklad (glögg för magnus del). Frukosten följdes av julklappsöppnande (alla julkappar lades under vår lilla söta gran direkt när vi vaknat)
Del 2: Lunch, Kalle Anka och julklappsöppnande hos magnus familj. En av klapparna var en sodastreemer från Magnus föräldrar. Jag tänker på den söta ungen i reklamen som säger "Min mamma kan trolla, hon kan förvandla vanligt vatten till bubbelvatten", Nu kan vi också trolla =)
Del 3: Hemma hos familjen Lannefors blev middag innan den stora händelsen för kvällen ägde rum. Tomten kom på besök och gav alla snälla barn julklappar. ungefär 1 timme senare var alla klappar öppna, golvet fyllt av inslagningspapper och 4 nöjda barn var hyper och lekte runt med sina leksaker. Därefter blev det fika och godis medan Svensson Svensson och Göta kanal rullade på tv.


Snart ska granen kläs

Magnus och jag sitter och äter middag och det bränner i min munn. Nej vi har inte äter indiskt eller chinamat, vi äter sill och potatis, men inte vilken sill som helst utan Thaisill. Wohoo det bränner!!
På TV är det Ankas Jul. Hon är så jävla pucko rent ut sagt. "Ingen i Sverige vill arbeta, alla ungdomar går hellre på A-kassa än att jobba" Kom igen Sveiges egna lilla lyxhora, du vet inte mycket om Sverige.
Hon är dock ganske underhållande, som en tecknad kul figur kilsom.
Nu ska vi klä granen. I am excited =) Puss

Dagen före dopparedagen

Sitter vid frukostbordet och myser i min nya pjamas. Har precis slevat i mig fil och musli och honungsmelon. Är det någon mer än jag som tycker att december gick lika fort som ljuset? Imorgon är det för guds skull julafton. Jag längtar så. Och jag längtar så tills ikväll när jag slutat jobbet för då ska jag och magnus fixa julmys härhemma och klä granen.
Nu ska jag se till att hitta något julfint att ha på mig på jobbet. Vi hörs senare.
Puss

Nu var det länge sen träningskläderna va på

Snart ska träningskläderna på för första gången på flera veckor. Tyvärr var mitt favoritpass på Friskis borttaget, så nu är det en annan tjej som har ett pass. She better be good!!
Josefine och hennes vän Linnea skulle tydligen också på det passet, vilket gjorde mig väldigt glad. Det är alltid trevligare att svettas med någon.
Senare i eftermiddag ska jag träffa Maria. Längtar. Måste även köpa mina sista klappar idag, men vad och till vilka kan jag ju självklart inte säga, hehe.
Idag är det en bättre dag. En mycket bättre dag.


Må min jul bli bättre än denna dag


Lisa ska laga middag

Idag har inte varit en toppendag av många annledningar, allt jag gjort har blivit fel, men nu är jag äntligen hemma i soffan så förhoppningsvis kommer inget mer att gå snett. Eller jo en sak skulle kunda hända. Min och magnus middag kan bränna fast eftersom jag ska laga den! 
Magnus är och spelar badminton medan jag nu har tryckt i mig tre rostade mackor. Tröstätande är jag bra på tyvärr.
Längtar tills mitt Hjärta kommer hem. Inget är mer lugnande än att ligga vid hans sida när man är upprörd och ledsen.
 

Hmhmhmhmh alalalala

Min dator har fått svininfluensan. Eller något annnan inlfluensa som är full med virus. Bilder från USA-resan kommer ut på bloggen när datorn repat sig. Sitter nu vid magnus lilla mini dator och äter macka, dricker mjölk och lyssnar till Pink's I dont believe you. Den är så sorlig att jag kan börja gråta. Kunde förresten inte kolla pa Idol när de ropade ut vinnaren. Jag var för nervös. Vem som vann spelade egentligen ingen roll för mig men jag tycker alltid så synd om tvåan.
Nu är det mycket jobb fram till jul, eller ja rättare sagt varje dag fram till den 23. Snacka om att julafton kommer att bli en soft dag, massa mat och ledighet. Och på tal om bra dagar så är idag en sån dag för idag kommer min älskade maria hem från London. Har inte sett kvinnan på 3 månader. Förhoppningsvis blir det en mysig date i helgen eller i början av nästa vecka.
Och på tal om mysiga dater så träffades jag, Lina och Jossan igår hemma hos mig för brunch. Tänk vad skönt det är att ventilera ibland och igår tror jag att vi alla tre var i behov av det. Babbel babbel babbel......









Brunchen slutade i ett litet rollspel med Labyrinths pjäser. Så här i juletid döpte vi dom till jesus, maria, josef och herden. Den improviserade pjäsen handlade mest om sex och samlevnad. För att va helt ärliga lät vi mer som tre kåta tonårsgrabbar än tre oskuldsfulla flickor, hehe. 
För tusan, nu kom inte Jossan med på ngn bild, vilket nog beror på att jag stal korten från hennes blogg. Så fort jag får fart på min dator ska jag sätta upp en stor bild på dig gumman ;)


RSS 2.0