Grattis på 22-årsdagen min underbara vän



Idag är det min fina Sofias födelsedag. Grattis vännen. Du är underbar!
 

Caipirinha



Rocks glass
50ml Cachaca
Lime wedges
Gomme syrup
or
White sugar


Love is not a victory march....

baby i've been here before 

i've seen this room and i've walked this floor

i used to live alone before i knew you

i've seen your flag on the marble arch
 
but love is not a victory march

it's a cold and it's a broken hallelujah...

well there was a time when you let me know
what's really going on below
 but now you never show that to me do you
but remember when i moved in you
and the holy dove was moving too
and every breath we drew was hallelujah


Long Island Iced Tea




Hi-ball Glass
 12.5ml Gin
Vodka
White Rum
Tequila
Triple sec
25ml lemon juice
Coke

Nu är recepten som kommer hamna på bloggen från skolan i london. Det finns väl hundra sätt att göra varje drink på, men jag lär ju lära mig deras sätt ;) 


Snälla vulkaner, zip it!

Jag är väldigt orolig över min resa till london den 2 maj. Kommer jag inte iväg då så vet jag inte vad jag gör.
London är det endå som får mig på bättre tankar just nu. Och på tal om resan så måste jag sätta mig och plugga drinkar ikväll. Det finns så många av dom och min hjärna har inte så mycket tomt utrymme, så det blir att klämma och trycka in det. Tänkte använda bloggen som hjälp. Om jag skriver receptet tillsammans med bild på en drink varje dag i bloggen så borde det fastna i huvudet =) Great! 


If I was stronger, funnier or more successful, would we still be there??

Då har flyttlasset gått. Inge mer Tråddragargatan 9  2 trappor upp. Den lägenheten kommer alltid ligga varmt om hjärtat. Vårat gröna vardagsrum, lila sovrum, oranga kök och blommiga fondvägg i mitten av allt. Det skar i hjärtat att lämna det. Att gå hemifrån med vetskapen om att man inte kan gå hem igen gör ont. Det gör ont hela tiden.



When a man is tired of London he is tired of life

Jag har bara varit i London en gång i hela mitt gammla liv. Mitt starkaste minne därifrån var att jag orkade äta min första hela pizza, så ni förstår att det va ju ett tag sen. När jag hör ordet London så tänker jag på filmen Notting Hill. Jag kan ha sett den filmen 100 gånger. Den är så varm och mysig och underbar. Om jag gillar London lika mycket i verkligheten återstår att se, men jag tvivlar inte på att jag kommer att älska det.
Den 2 maj bär det av. Då blir det en 4 veckor lång bartenderutbildning på Borough High Street. Bilden nedan är hostellet St Christopher's  där jag och de andra på kursen ska bo.
Jag är ungefär lika nervös som jag är förväntansfull. Bara nu när jag skriver om det sitter jag och bitar på naglarna samtidigt, undra om det är ett bra eller dåligt tecken!? 


   

En underbar morgon

Jag älskar att vakna av soljuset och att mötas av en klarblå himmel när jag öpnar ögonen.
Imorse gick jag upp och öppnande alla fönster i lägenheten för att sen krypa ner under täcket igen.
Att ligga där och höra bilar, människor, fåglar och samtidigt känna en frisk luft komma in i rummet är helt fantastiskt. Det ger energi och jag är tammesjutton i behov av det!






090410



Om 30 min börjar mitt träningspass. Huvudet dunkar efter för lite sömn, och kroppen är lika stabil som överkokt spaghetti, men det kanske är just då man ska gå och träna, för att bli stark igen?

En biltårta





Har ni någonsin sett en sån söt biltårta. M gjorde den helt själv =) Den va egentligen till min fördelsedag, men vi var alldeles för mätta för att trycka i oss efterätt efter vår bamsemiddag den kvällen, så vi sparade den till idag istället.



Magnus har bytt ut sin tunga mot en kladdig dumletunga.





The B-day

Min födelsedag igår va en stor tumme upp. Det blev frukost på sängen, godis framför tv:n med SATC på, bowling, good lunch på hälla, ännu mer mys och godis framför SATC, skön långpromenad, mat från min favvo Kolgrillsbaren och filmen Så Olika. Tack mitt M för en toppenmysig dag, där vi bara gjorde exakt det vi kände för =)
Och tack mamma och pappa för en supermysig påskmiddag och firande på Söndagen.
Och tack alla som har grattat och uppvaktat mig såklart =)


Bilder från i Söndags




Boys, boys boys, - bror, bror, brother in law
 

Jag, som för övrigt ser ut som en dränkt katt på denna bild, bokstavligt talat hugger in på tårtan =)'

040510 Ett nytt kapitel

Då och då börjar man med nya kapitel i sina liv. Jag har smygstartat med mitt nya kapitel, tänkte att det va en bra ide att göra det på sin födelsedag. Men på riktigt börjar det inte fören om ett par veckor.
Framför mig nu finns två stora saker. En extremt jobbig och en förhoppningsvis väldigt rolig.
Om 4 veckor kommer allt att se så annorlunda ut. Jag kommer inte titta ut genom samma fönster som jag gör idag, jag kommer inte att gå till samma jobb som jag gör idag och jag kommer inte att spendera den största delen av min tid med den personen som jag gör idag. Jag är obsolut inte orolig över detta, jag är mer...livrädd.
Att börja ett nytt kapitel i en bok är så enkelt, varför är det så annorlunda i verkligheten?


RSS 2.0