110810 Brick Lane vs Morden

Onsdagen bjöd på äventyr i Brick Lane och Morden. Toppen- och bottennapp. Besök aldrig Morden. Den är den sista hållplatsen på Northern Line. Tre överexalterade svenskar åkte dit med hoppet om en spökstad. Stället heter ju trots allt Morden. Morden i Midsomer. Morden i Morden tänkte vi. Vi kliver ut från stationen i Zone 4 och besvikelsen slår till oss med ett basebollträ. Sol och lugn! Nej, vi hade tänkt oss Zombies, åska och tjutande tåg. 
Oh well, nu gör vi det bästa av det här tänkte vi och gav oss iväg för at hitta någon lokal pub. I England ska de finnas en pub på varje gata. Det är en oskriven regel. Efter en timmes letande hittade vi tillslut två stycken. Det ena va nyöppnat men serverade inte alkohol till under 21 åringar. Helena (som snart är 20) blev måttligt glad och vi gick därifrån. Då återstod den Irländska puben. Vi sänkte medelåldern till 50 men vi blev i alla fall serverade ;) 
Tidigare denna dag hade Lina och Jag tagit oss till Brick Lane. Jag älskar Brick Lane. Människorna har så skön stil, de är avslappnat och det finns massa Vintage butiker. Det är dock en hel del droger och annat i området så Don't walk down the street alone! 



Xxx



       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0